GDPR

Informace o zpracování osobních údajů

Společnost 100klíčů, a.s., se sídlem Na Perštýně 342/1, Staré Město, 110 00 Praha 1, IČO: 08521697 (dále i jen „Společnost“) zpracovává v souvislosti se svým podnikáním v oblasti realitních služeb osobní údaje následujících kategorií subjektů údajů:

  1. zaměstnanci Společnosti, bývalí zaměstnanci Společnosti, uchazeči o zaměstnání u Společnosti, členové volených orgánů Společnosti
  2. akcionáři Společnosti
  3. realitní makléři a obchodní zástupci Společnosti, popř. potenciální makléři a obchodní zástupci
  4. spolupracující finanční poradci Společnosti 
  5. klienti Společnosti nebo potencionální klienti Společnosti a jejich zástupci, zaměstnanci či jimi určené kontaktní osoby
  6. obchodní partneři Společnosti nebo potencionální obchodní partneři Společnosti a jejich zástupci, zaměstnanci či jimi určené kontaktní osoby.

Osobní údaje zpracovává Společnost jako správce. 

Některé osobní údaje, a to osobní údaje spolupracujících finančních poradců Modré pyramidy stavební spořitelny, a.s. (dále jen „MPSS“) a potencionálních klientů, jejichž kontakt byl předán Společnosti finančními poradci MPSS na základě souhlasu subjektů osobních údajů, zpracovává společnost jako zpracovatel.

Společnost nepředává žádné osobní údaje, které zpracovává jako správce či zpracovatel, do třetí země (tj. země mimo Evropskou unii) ani žádné mezinárodní organizaci. 

Při zpracování osobních údajů ze strany Společnosti nedochází k rozhodování, které by bylo založeno výlučně na automatizovaném zpracování včetně profilování. Dílčí procesy zpracování však mohou probíhat automatizovaně (například výběr adresátů obchodní nabídky z konkrétní lokality). 

Subjekty údajů mají vůči Společnosti 

  • právo na přístup ke svým osobním údajům
  • právo na opravu či doplnění osobních údajů
  • V závislosti na konkrétním druhu zpracování může subjektům údajů vůči Společnosti vzniknout též právo na výmaz (tzv. právo být zapomenut)
  • právo na omezení zpracování (tj. právo žádat, aby Společnost omezila zpracování osobních údajů příslušného subjektu údajů pouze na jejich uložení, pokud je zpracování protiprávní, není již potřebné nebo pokud subjekt údajů popírá přesnost údajů nebo pokud subjekt údajů vznesl námitku proti zpracování)
  • právo vznést námitku proti zpracování. 

Jelikož zpracování osobních údajů není zcela automatizované, nevzniká subjektům údajů právo na přenositelnost osobních údajů (tzv. právo na portabilitu).

Tato práva mohou subjekty údajů uplatnit elektronicky e-mailem na adresu [email protected] nebo písemně na adresu sídla společnosti. 

Pokud se subjekt údajů domnívá, že zpracování jeho osobních údajů ze strany Společnosti je jakkoliv závadné, má právo obrátit se na jednatele společnosti nebo podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz).

Ochrana osobních údajů - informace pro klienty     Ochrana osobních údajů - informace pro partnery